Klant

Stichting for specials

Services

• Web Design

• Web Development

Jaar

2020

Introductie

Stichting for Specials heeft een nobele missie: evenementen toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht beperkingen. Als het niet mogelijk is om een evenement te bezoeken vanwege een beperking, streven ze ernaar vergelijkbare evenementen op te zetten die zó aangepast zijn dat geen enkele beperking een belemmering vormt. Het doel? Een inclusieve samenleving bevorderen, het leven van mensen met een beperking verrijken en vooroordelen rondom beperkingen wegnemen.

Het proces

Samen met Stichting for Specials hebben we een proces doorlopen om hun digitale aanwezigheid te realiseren. We hebben de tijd genomen om hun unieke missie te begrijpen en hun doelgroep in kaart te brengen. Met deze kennis hebben we een digitale strategie ontwikkeld om hun boodschap van inclusie krachtig over te brengen.

We hebben een prachtige website ontworpen en gebouwd die niet alleen informatie biedt over de evenementen, maar ook de ervaring van de bezoekers vooropstelt. De website is intuïtief en gebruiksvriendelijk, zodat mensen met verschillende beperkingen gemakkelijk kunnen navigeren.

Het resultaat

Het resultaat is verbluffend! Met hun nieuwe website kan Stichting for Specials niet alleen hun evenementen en initiatieven presenteren, maar ook een gemeenschap opbouwen waar mensen met en zonder beperking elkaar ontmoeten. De website straalt inclusie en positiviteit uit, met levendige afbeeldingen, inspirerende verhalen en gemakkelijk te gebruiken functies. Het is een digitale hub geworden waar bezoekers informatie kunnen vinden, zich kunnen aanmelden voor evenementen en hun ervaringen kunnen delen.

Bij JustStart zijn we ontzettend trots op het succesvolle project dat we hebben afgerond voor Stichting for Specials. We geloven dat dit slechts het begin is van hun reis naar een inclusieve samenleving. Samen kunnen we blijven bouwen aan evenementen die de harten raken en mensen met verschillende achtergronden en beperkingen met elkaar verbinden. Laten we samen de wereld veranderen en een betere toekomst creëren waarin iedereen kan stralen!

cases

Andere Cases

Dé plek voor alle Informatie over Financial Lease voor starters!

Software ontwikkeld speciaal voor de sierteelt branche