Klant

Spinners

Services

• Webdesign

• Web Development

Jaar

2020

Introductie

Spinners begon als een spin-off van Harrows in 2000 en richt zich op praktijkgerichte opleiding en ontwikkeling voor young professionals. Met een jonge, dynamische en gedreven aanpak, moedigen ze iedereen aan om authentiek te zijn en hun eigen pad naar succes te bewandelen. Spinners gelooft in de kracht van de nieuwe generatie en samen bouwen ze aan een veelbelovende toekomst.

Het proces

Toen Spinners ons benaderde om hun visie te vertalen naar een website die aansluit bij hun diensten, waren we meteen enthousiast om aan de slag te gaan. Het doel was om een website te creëren die de jonge doelgroep aanspreekt en de waarden en sfeer van Spinners weerspiegelt.

In ons team hebben we nauw samengewerkt om een website te ontwerpen die zowel informatief als gebruiksvriendelijk is. We hebben geluisterd naar de behoeften van Spinners en hebben hun unieke persoonlijkheid in het ontwerp verwerkt.

Tijdens het proces hebben we altijd oog gehad voor de informele en benaderbare tone of voice van Spinners. We wilden dat de website duidelijk en begrijpelijk zou zijn, zodat elke bezoeker gemakkelijk kon navigeren en relevante informatie kon vinden.

Ons team heeft nauw samengewerkt, met voortdurende communicatie en afstemming met Spinners om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan hun verwachtingen zou voldoen.

Het resultaat

We zijn enorm trots op wat we hebben bereikt in samenwerking met Spinners.

De website weerspiegelt precies waar Spinners voor staat. Met een fris en modern ontwerp hebben we de jonge en dynamische uitstraling van Spinners weten vast te leggen. De informele tone of voice is in elke tekst op de website terug te vinden, waardoor bezoekers zich direct welkom voelen.

Het navigeren op de website is eenvoudig en intuïtief, waardoor bezoekers snel de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Spinners' diensten, opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden staan helder gepresenteerd, waardoor geïnteresseerden gemakkelijk met Spinners aan de slag kunnen gaan.

De website weerspiegelt de passie en toewijding van Spinners aan het begeleiden en ontwikkelen van young professionals, en we zijn er zeker van dat de website een essentiële schakel zal zijn in hun groei en succes.

cases

Andere Cases

Dé plek voor alle Informatie over Financial Lease voor starters!

Software ontwikkeld speciaal voor de sierteelt branche