Klant

Matthijs

Services

• Web Design

• Web Development

Jaar

2022

Introductie

Laat me je voorstellen aan Matthijs, een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in het jaar 1922. Wat begon als een bescheiden productiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste snoepfabrikanten, met een assortiment dat je smaakpapillen laat dansen van vreugde.

Wat Matthijs zo bijzonder maakt, is de schat aan ervaring die van generatie op generatie is doorgegeven. Ze kennen de zoetwarenmarkt als geen ander en hebben de tand des tijds doorstaan door hun authentieke aanpak. De originele recepten van vroeger spelen nog altijd een grote rol in hun productieproces, en dat is iets waar ze bij Matthijs enorm trots op zijn!

Het proces

Nu is het tijd om een kijkje te nemen in het  proces dat we hebben doorlopen om de digitale aanwezigheid van Matthijs te creëren.

We wilden een online platform creëren dat de zoete nostalgie en de ambachtelijke kwaliteit van hun producten zou weerspiegelen. Daarom begonnen we met het verkennen van de wereld van kleuren, vormen en smaken die Matthijs te bieden heeft. Elke snoepsoort heeft zijn eigen verhaal en karakter, en we wilden ervoor zorgen dat deze op de website tot leven zouden komen. Met aantrekkelijke visuals en een gebruiksvriendelijk ontwerp zorgen we ervoor dat elke bezoeker zich betrokken voelt bij de zoete wonderen van Matthijs.

Het resultaat

De nieuwe Matthijs-website is als een snoepwinkel waar je hart sneller van gaat kloppen. Bezoekers worden betoverd door de kleuren, de smaken en de rijke geschiedenis die Matthijs te bieden heeft.

Neem een kijkje in de zoete wereld van Matthijs en laat je betoveren door de heerlijke lekkernijen die ze te bieden hebben. Of je nu een fan bent van traditionele snoepjes of wilt genieten van nieuwe smaakcombinaties, Matthijs heeft voor elk wat wils.

cases

Andere Cases

Dé plek voor alle Informatie over Financial Lease voor starters!

Software ontwikkeld speciaal voor de sierteelt branche