Klant

Harrows

Services

• Web Design

• Web Development

Jaar

2020

Introductie

Harrows is dé expert als het gaat om opleiden, detacheren en interim-management binnen de financiële dienstverlening en het sociaal domein. Ze hebben een passie voor het ontwikkelen van talent en het bieden van hoogwaardige professionals die organisaties naar nieuwe hoogtes kunnen brengen. Met hun expertise en netwerk zijn ze de sleutel tot succes voor zowel bedrijven als professionals.

Het proces

Samen met Harrows hebben we een geweldige reis gemaakt om hun digitale aanwezigheid te versterken. We hebben de tijd genomen om hun bedrijf en doelstellingen te begrijpen, zodat we een digitale strategie konden ontwikkelen die aansluit bij hun unieke behoeften. We hebben gekeken naar de specifieke uitdagingen binnen de financiële dienstverlening en het sociaal domein en hebben daarop ingespeeld.

We hebben een professionele en overtuigende website ontworpen en gebouwd die de kracht en expertise van Harrows weerspiegelt. De website is niet alleen informatief, maar ook interactief en gebruiksvriendelijk. We hebben gezorgd voor een heldere structuur en gemakkelijke navigatie, zodat bezoekers moeiteloos kunnen vinden wat ze zoeken. Daarnaast hebben we de mogelijkheid gecreëerd om gemakkelijk contact op te nemen en meer informatie aan te vragen.

Het resultaat

Het resultaat mag er zijn! Met hun nieuwe website kan Harrows niet alleen hun expertise en diensten presenteren, maar ook laten zien wat hen onderscheidt van de rest. Ze kunnen professionals aantrekken en bedrijven ondersteunen bij het vinden van de juiste match. De website biedt een overzichtelijke weergave van hun diensten, testimonials van tevreden klanten en de mogelijkheid om actuele vacatures en projecten te bekijken. Het is een digitale showcase geworden die jouw succesverhaal in de financiële dienstverlening en het sociaal domein tot leven brengt.

Bij JustStart zijn we ontzettend trots op het succesvolle project dat we hebben afgerond voor Harrows.

cases

Andere Cases

Dé plek voor alle Informatie over Financial Lease voor starters!

Software ontwikkeld speciaal voor de sierteelt branche