Klant

Axerrio

Services

• Webdesign

• Web Development

Jaar

2019

Introductie

Axerrio is een bedrijf dat slimme en gebruiksvriendelijke softwareoplossingen ontwikkelt en implementeert voor diverse bedrijven in de sierteeltsector. Van exporteurs en importeurs tot groothandelaren en kwekers, Axerrio biedt innovatieve ICT-oplossingen voor bedrijven in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Het proces

Toen Axerrio bij ons aanklopte, waren ze op zoek naar een geheel nieuwe website die naadloos aansloot op hun diensten. Ons team stond te popelen om aan de slag te gaan en samen met Axerrio hun online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.

We begonnen met een grondige analyse van de behoeften van Axerrio en hun doelgroep. Het was essentieel voor ons om hun bedrijfscultuur, visie en waarden te begrijpen om een website te creëren die hun unieke persoonlijkheid weerspiegelde. We werkten nauw samen met het team van Axerrio om ervoor te zorgen dat we alle essentiële elementen konden vastleggen en hun boodschap op de juiste manier over konden brengen.

Met deze waardevolle inzichten gingen we aan de slag met het ontwerpen van de website. Ons doel was om een eenvoudige, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website te creëren die hun klanten snel en gemakkelijk door hun producten en diensten kon leiden. We kozen voor een frisse, moderne uitstraling met heldere kleuren en een intuïtieve navigatie, zodat bezoekers direct de informatie konden vinden die ze zochten.

Tijdens het ontwikkelingsproces zorgden we ervoor dat de website responsief was, zodat deze op elk apparaat optimaal functioneerde. Of je nu op je computer, tablet of smartphone zat, de website van Axerrio zag er altijd geweldig uit en werkte vlekkeloos.

Het resultaat

En voilà! Het resultaat was een website die perfect aansloot op de diensten van Axerrio. De nieuwe website was niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook zeer functioneel. Klanten konden nu moeiteloos door het aanbod van Axerrio bladeren.

De samenwerking met Axerrio was een groot succes, en we waren verheugd om te zien hoe hun online aanwezigheid groeide en bloeide. Met de nieuwe website konden ze hun klantenbestand vergroten en hun diensten wereldwijd aanbieden. Bovendien ontvingen we positieve feedback van hun klanten over de gebruiksvriendelijkheid en aantrekkelijkheid van de website.

cases

Andere Cases

Dé plek voor alle Informatie over Financial Lease voor starters!

Kickstart je carrière bij spinners