Algemene vragen

Bekijk hier of jouw algemene vraag wordt beantwoord
Hoe kan ik contact met jullie opnemen om mijn project te bespreken?

Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen door ons te bellen op het verstrekte telefoonnummer of door het contactformulier op onze website in te vullen. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek waarin we jouw project kunnen bespreken.

Welke betalingsmogelijkheden bieden jullie aan?

We bieden verschillende betalingsmogelijkheden aan om het voor jou gemakkelijk te maken. Dit omvat meestal bankoverschrijvingen, betalingen via online platforms of andere gangbare betalingsmethoden. De specifieke betalingsvoorwaarden worden duidelijk besproken en overeengekomen voordat we met het project beginnen. We streven naar transparantie en zorgen ervoor dat alle betalingsregelingen helder zijn voordat de samenwerking van start gaat.

Hoe verloopt de samenwerking met JustStart?

Onze samenwerking begint met een grondige kennismaking waarin we jouw doelstellingen, behoeften en verwachtingen bespreken. Vervolgens stellen we een plan op dat aansluit bij jouw wensen. Gedurende het project houden we regelmatig contact om de voortgang te bespreken en eventuele vragen of wijzigingen te behandelen. We streven naar transparantie, open communicatie en een nauwe samenwerking om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan jouw verwachtingen voldoet.

Vragen over diensten

Bekijk hier of uw specifieke vraag wordt beantwoord
Welke diensten biedt JustStart aan?

JustStart is gespecialiseerd in het maken van websites en webshops. Daarnaast leveren we aanvullende diensten, waaronder zoekmachine optimalisatie (SEO), online advertenties en social media-beheer voor bedrijven.

Bieden jullie garanties op de resultaten van jullie diensten?

Hoewel we ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige diensten en het behalen van optimale resultaten, kunnen we geen garanties bieden voor specifieke prestaties of rangschikkingen. Het succes van onze diensten is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de marktomstandigheden, de concurrentie en de consistentie van inspanningen van zowel ons team als jouw bedrijf. We streven er echter altijd naar om waarde toe te voegen en jouw doelstellingen te realiseren.

Wat zijn de kosten van jullie diensten?

De kosten van onze diensten variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van jouw bedrijf. We bieden maatwerkoplossingen en onze prijzen worden bepaald op basis van factoren zoals de omvang van het project, de gewenste functionaliteiten en de benodigde inzet van ons team. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte op maat.

Bieden jullie ondersteuning en onderhoud na de oplevering van de diensten?

Ja, we bieden ondersteuning en onderhoud na de oplevering van onze diensten. We begrijpen dat technologie voortdurend verandert en dat jouw behoeften kunnen evolueren. Daarom staan we klaar om eventuele vragen te beantwoorden, technische problemen op te lossen en updates door te voeren om ervoor te zorgen dat jouw digitale aanwezigheid optimaal blijft presteren.

Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?

De doorlooptijd voor het ontwikkelen van een website hangt af van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van het project, de gewenste functionaliteiten en de tijdige levering van benodigde materialen. We streven ernaar om efficiënt te werken en een realistische tijdschatting te geven. Neem contact met ons op om jouw specifieke project te bespreken.

Welke resultaten kan ik verwachten van zoekmachineoptimalisatie (SEO)?

De resultaten van SEO kunnen variëren, afhankelijk van de concurrentie in jouw branche, de huidige staat van je website en andere factoren. Met een effectieve SEO-strategie streven we ernaar om jouw website hoger te laten ranken in zoekmachines, meer organisch verkeer te genereren, de zichtbaarheid van je merk te vergroten en de conversieratio te verbeteren. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat SEO een continu proces is en dat geduld en consistentie nodig zijn voor duurzame resultaten.

Kunnen jullie mijn social media-accounts volledig beheren?

Ja, we bieden social media-beheerdiensten om je te helpen bij het beheren en optimaliseren van je social media-accounts. Dit omvat het maken en plannen van berichten, het monitoren van betrokkenheid, het beantwoorden van vragen en het analyseren van de prestaties. We streven ernaar om een effectieve social media-strategie te ontwikkelen die past bij jouw bedrijfsdoelen en doelgroep.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn website opvalt tussen de concurrentie?

We nemen een holistische benadering van webdesign en implementeren geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat jouw website opvalt tussen de concurrentie. Dit omvat het ontwikkelen van een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp, het optimaliseren van de website voor zoekmachines, het implementeren van effectieve marketingstrategieën en het gebruik van boeiende inhoud. We streven ernaar om een unieke online identiteit voor jouw bedrijf te creëren.

Kan ik tijdens het project feedback geven en wijzigingen aanvragen?

Absoluut! We hechten veel waarde aan jouw feedback en input. Tijdens het project moedigen we je aan om je mening te geven, suggesties te doen en eventuele wijzigingen aan te vragen. We streven naar een iteratief proces waarbij we samenwerken om het gewenste eindresultaat te bereiken. We staan open voor communicatie en zullen jouw feedback serieus nemen om ervoor te zorgen dat het eindproduct aan jouw verwachtingen voldoet.

contact

Neem vrijblijvend contact op!

Kom in contact
Let's create!

"Laten we werken aan jouw fantastiche digitale visitekaartje"